onsdag 31. juli 2013

Flotte kjoler

Jeg står som mottaker av kjolene og nettopp det er en sann fryd. Jeg får alle de ferdige kjolene sendt til meg, tar bilder av dem, legger de inn på siden vår på Facebook Dress a girl - Norway  og oppbevarer dem i gangen nede. Nå er også planen at jeg skal blogge om kjolene vi får inn. 

De første kjolene vi fikk inn, var både damekjole, dameheldress og jentekjoler. Disse flotte klærne har Nina Marie Schive sydd. 
Her har Nina og jeg hengt opp kjolene vi har sydd. Her er det både forskjellige størrelser og mange forskjellige farger. 


Disse to søte kjolene med hatter er i str 1 år. De er det Jeanette Wilhelmsen som har laget. 

Denne søte kjolen i str 2 år har Helene Øverland Swiboda sydd. Kjolen var hennes første i dette mønsteret, og den ble kjempeflott! Den ble sydd på sytreff med Nina og meg i Larvik, hvor vi sydde, skralva og kosa oss!

Tre sine kjoler kom overraskende i posten. Disse er det Lisbeth K. Jørgensen som har sydd. Disse flotte kjolene kom i posten på lørdag. Det er Jorunn Stenødegård som har sydd kjoler i str fra 1 år til 6 år. Ikke bare var kjolene fantastisk søte, men opphenget her er jo også nydelig. Jorunn har bloggen Galleri Kranmajola, hvor hun også har skrevet om oss.Tusen takk, flinke damer, for flotte kjoler!

Hilsen Jeanette/
Dress a girl around the world

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar